Moccamaster aanbieding

Moccamaster aanbieding, compleet overzicht

De Moccamaster is populair en in jouw keuken een absoluut statement waarmee je laat zien dat je filterkoffie serieus neemt. Niet alleen het design is opvallend, maar met de precies afgestelde temperatuur van het water en de speciale druppelaar zet je elke keer weer de perfecte kop filterkoffie.

Maar… een Moccamaster is ook onwijs duur, laten we eerlijk zijn meer dan 200 euro voor een filterkoffie apparaat. Dat is gewoon serieus veel geld.

Gelukkig is vrijwel alles in Nederland wel met korting te koop en zo vind je bij veel webwinkels dus regelmatig een Moccamaster aanbieding. Als je het slim doet, en een beetje geluk hebt, dan bespaar je al snel 20% op de aankoop van jouw nieuwe koffiezetapparaat.

De beste Moccamaster aanbiedingen

VerkoperModel Moccamaster
Coolblue (de meeste aanbiedingen)Moccamaster KBG Select, Moccamaster KBGT
MediaMarktMoccamaster KBG Select
Amazon.nlMoccamaster KBG Select, Moccamaster KBGT, Moccamaster Cup-One
BlokkerMoccamaster KBG Select, Moccamaster KBGT
FonqMoccamaster KBG Select
BolMoccamaster KBG Select, Moccamaster KBGT, Moccamaster Cup-One

Tips voor het kiezen van de beste Moccamaster aanbieding

Nog een paar tips om je te helpen bij het vinden van de beste Moccamaster aanbieding. Als eerste kun je flink besparen door flexibel te zijn in de kleur. Kiezen voor een andere, minder populaire, kleur kan ervoor zorgen dat je Moccamaster enkele tientjes goedkoper is.

Zo is de zwarte Moccamaster KBG bij Coolblue al direct €20 goedkoper dan bijvoorbeeld de gele uitvoering.

Wil je toch echt de kleur waar je verliefd op bent, of die perfect in jouw keuken past? Wacht dan op dagen als Amazon Prime Day, of Black Friday/Cyber Monday om zo te profiteren van de hoogste korting op jouw Moccamaster. Afhankelijk van de datum kan het zijn dat je even moet wachten, maar dat is een perfecte kop koffie wel waard toch?

This is the new Moccamaster Select | MOCCAMASTER

Waarom kiezen voor een Moccamaster?

  • Het iconische design is een eye-catcher in je keuken
  • Bij Blokker te koop in ruil voor Douwe Egberts punten
  • Verkrijgbaar in 22 kleuren (voor het KBG Select model)
  • Al sinds 1968 onverslaanbaar voor de beste filterkoffie
  • Extra lange garantie van 5 jaar

De meest populaire Moccamaster modellen

Moccamaster KBG Select

De Moccamaster KBG Select is het meest populaire model, het is de klassieker en ook de meest verkochte variant. Oh en als je liefhebber bent van kleuren, dan is ook dit de variant voor jou. Naast klassiek zwart, wit en metaal zijn er ook gele, rode, oranje en groene versies te koop.

Dat de Moccamaster KBG Select zo populair is heeft als voordeel dat deze bij alle verkooppunten te koop is, bekijk hiervoor de tabel bovenaan de pagina. Je hebt daarmee ook meer kans om een goede Moccamaster aanbieding te vinden en een goede deal te scoren.

Moccamaster KBGT

Wil je wel een volle pot koffie zetten, maar duurt het wat langer voor die op is? Kies dan voor de Moccamaster KBGT waarbij de T staat voor thermos. In plaats van een glazen koffiekan word de KBGT geleverd met een thermoskan waardoor je koffie lekker lang warm blijft en je langer kunt genieten van de lekkerste filterkoffie.

Dit model koop je bij Coolblue, Amazon, Blokker en Bol.

Moccamaster Cup-One

Ben je alleen, of de enige koffiedrinker in huis? Dan heb je waarschijnlijk niet zoveel aan de bovenstaande twee modellen. Al kan de thermoskan er natuurlijk wel voor zorgen dat je de hele dag van verse koffie kunt genieten. Maar speciaal voor iedereen die liever 1 kop koffie per keer zet is er de Moccamaster Cup-One.

De Cup-One is niet het meest populaire model, maar gebruikt nog altijd het iconische design alle andere features waarmee de Moccamaster zo’n onwijs lekkere kop koffie zet. In een compact formaat, met meegeleverde koffiebeker.

De Moccamaster Cup-One kun je eenvoudig bestellen bij Amazon of Bol.